Mer från renoveringen...

Hej igen :)  Jag fortsätter att rabbla på om det enda jag kan tänka på... LÄGENHETEN och hur den liksom växer fram från tankar, funderingar och visualiseringar tills dess att man faktiskt gör det på riktigt och får se resultatet... Det är en helt sjuk känsla av tillfredsställelse.

Det har varit lite tungt att se renoveringsobjektet som rör sig framåt i snigelfart och man försöker jobba snabbt och få mycket gjort, men det tar helt enkelt en sjuhelvetes jävla tid och det har bara varit för stackars, rastlösa mig att vänja mig vid detta faktum... men som sagt ovan börjar allt jobb synas på riktigt och vi är snart framme vid att lägga golvet.

Jag känner verkligen för att ta mig ut och festa till det lite. Jag mår som en prins just nu! :)

    Mm, Miller :P

Köket från IKEA kommer den 17:e, hemkört med bärare som lyfter upp skiten till lägenheten och jag kan inte uttrycka i ord vilken extrem lättnad det är att slippa den biten! Trapporna i detta hus är ingen lek kan jag lova efter att ha burit upp 20 förpackningar golv under förmiddagen (sammanlagt ca 50 kvm) samt foam-matta. Jag var helt knäckt i två timmar efteråt, men idag flyttade jag bilen med en gång när jag lyft klart och slapp sålunda p-böter (till skillnad från igår)... Tappade oturligt nog glasögonen i trappen som självklart pajade och sur som uppretad geting drog jag in till stan och till Optiker Persson där jag köpte brickorna, och de fixade till dem och bytte lite grejer helt gratis :) Det är fan bra service :)

Åkte även på ett riktigt back idag när jag skulle lägga undan mina badrumsvaror. Då fick jag veta att båten med min, och förmodligen tusen andras, duschkabin blivit kvarhållen i Kina och kommer inte komma till Sverige förän i slutet på maj. Jag frågade hur vi skulle lösa det då, men de svarade att de tyvärr inte kunde göra någonting. Då blev Tobbe förbannad och några fraser och ett samtal (till någon Bauhaus-chef) senare hade jag fått en dyrare och finare duschkabin till samma pris som den gamla :) ha ha. Ibland lönar det sig att lacka ur! 

Här kommer i vilket fall lite bilder våra framgångar med lägenheten.

Tapeten i vardagsrummet och färgen i hallen som heter Grädde.


Dagens fikabröd och en god kvällsmacka.


Nymålade lister och ett nysprayat element i badrummet.


Golvet som var rena självmordet för mina ben att släpa upp och ett slip-hjälpmedel som borde få ett riktigt stort och viktigt pris för bästa uppfinning, ha ha. Ett underbart verktyg som är superpraktiskt!


Handfatet som jag köpte igår och det träslag som skall pryda badrummet, vad det nu är... Fan, jag har glömt vad det är för träslag!


Här målade jag bara en våd för att se hur färgen blev och tillsammans med ekgolvet och laminat-kaklet som skall sitta i köket blev det riktigt grymt bra tycker jag om jag får säga det själv :) Jag kommer bli en mycket nöjd sim när jag flyttat in!


Inflyttningsfest i maj eller i början på juni :) Detta skall jag upprepa i vartenda inlägg så ingen ska missa när det blir party på kaffebacken! :) ha ha. Hej svejs.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Fint det blir Tobbe, kul att du följer upp din renovering, jag är så nyfiken! Borde komma förbi snart & kolla läget med egna ögon! :)



Så du är partysugen? - Se till att göra nått åt det då, med mig!? :) Kram på dig din tarm.

2009-04-02 @ 06:29:21
URL: http://sandracrx.blogg.se/
Postat av: Linda

Fan va kul!!! Vilken härlig inspiration :-)

Ser ut som det kommer bli döööösnyggt!

Jag kommer gärna på fest ;-)



Sen ska ju du komma på min i sommar med, 1 aug it is! Inbjudningar är på G.



kram kram

2009-04-02 @ 21:06:16
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0