Long Time No See!

Välkommen till min avdammade blogg!


Om du var en av mina trogna läsare förr och läser detta nu - kan jag inte annat än buga i förundran över hur lojal just Du, min kära nyfikna vän, är eftersom det var minst en månad sedan jag skrev en enda stavelse här.


Jag har inte bara haft oändligt mycket att göra; jag har ovanpå det inte haft någon lust att klottra om mitt liv och leverne på sistone. Har inget bra svar på varför jag känt så, men man kan ju anta att det är med bloggandet som med allt annat här i livet... Ibland är det mer och ibland är det inte alls helt enkelt. Fantastiskt, vilken filosof jag kan vara när jag väl lägger den sidan till, ha ha.


Angående mitt förra inlägg har jag (tyvärr) fått lite feedback som säger att mitt inlägg "kändes lite skrytigt" vilket ju inte alls var min ärliga avsikt när jag skrev det. Jag var, och är fortfarande för den delen, bara stolt över mig själv för EN av få bedrifter jag anser mig ha lyckats med i halva mitt yrkesverksamma liv! Jag hade fan i mig en välförtjänt egotripp den dagen, och kände uppenbarligen inte alls för att vara ödmjuk och tänka på alla andra som kanske inte har samma "tur" som jag - även om tur kanske inte hade så mycket med saken att göra den här gången.

Men nog om det nu och till något helt annat...



INTERVJU MED MIG SJÄLV!



Jaha, välkommen då! Tack. Det är kul att vara här.


 Sitter du bekvämt? Nja, ska jag vara helt ärlig sitter jag faktiskt inte särskilt bra alls i den här soffan.


Ok. Jag beklagar! Äsch, det gör inget. Det är ju mitt eget fel att den står här.


Vill du ha något att dricka? Hm... Ja, jag tror jag går och tar mig en kopp kaffe innan jag fortsätter.


Så, är allt bra med dig? Jo tack, ska inte klaga. Har ju varit en del sjuk nu på sistone och sånt är ju aldrig speciellt kul, men man kan ju göra som alla andra och trösta sig med att "det kunde varit värre" - och det är ju så sant som det är sagt, det kunde fan varit värre!

  

Jo... Hur går det på jobbet då? Det går superbra! Jag kan inget annat säga än att jag måste befinna mig i världens bästa företag och möjligheterna känns oändliga. Det rullar på i ett behagligt tempo även om dagarna är långa och jag får den tid som krävs för att grundligt sätta mig in i min roll och i verksamheten. Kort och gott trivs jag som fisken gjorde i våra sjöar för trettio år sedan, riktigt bra!


Jaha, och finns det någon kärlek i ditt liv just nu? Den finns där i utkanterna, men jag märker inte så mycket av den just för tillfället, ha ha. Du lovade ju förut att du inte skulle ställa den frågan!


Jag ber om ursäkt, det hade jag glömt. Hur känns nya lyan då? Det är okej. Jag glömmer också saker ibland. Den känns riktigt bra faktiskt även om jag verkar ha oerhört svårt att ta mig den lilla tiden som skulle krävas för att köra bort prylarna som står i hallen till förrådet. Jag fattar själv inte vart problemet ligger, men det kan vara ren och skär lathet... eller så kan man kanske säga att det ÄR lathet helt enkelt... Satte upp två tavlor igår vilket känns som ett stort steg i rätt riktning i alla fall.


Ha ha. Det låter bra det. Har du sett några bra filmer på sistone? Ja för tusan. Jag tyckte faktiskt att den andra Arn-filmen (Riket vid vägens slut) var riktigt bra till skillnad från den första rullen som var ganska långsam och ointressant. I övrigt kan jag varmt rekomendera Hellboy 2 - The Golden Army, Iron Man, Hancock och The Happening. Vad gäller komedier har det tyvärr varit torka på sådana den senaste tiden...


Ok, det låter det... Någon ny musik kanske? Hm... Nej. Inget förutom Diegojah, och honom har jag säkert redan nämnt i tidigare inlägg!? Bra skit!


Ja, jag har något vagt minne av det. Vad... Du, jag är ledsen att behöva avbryta dig, men min vilja är tyvärr inte längre stark nog att hålla Morfeus stången. Är det ok med dig om vi fortsätter den här intervjun en annan dag?


Ja självklart. Jag är ganska trött själv faktiskt! Tack för att du ställde upp, Tobbe! Inga problem, Tobbe, och tack själv för att du tyckte jag var intressant nog att intervjua. Vi hörs och ses.


Det gör vi nog säkert!


RSS 2.0