Den förlorade bloggaren...

...återvänder igen! Läser du detta kan det betyda att du har mer tid att slå ihjäl än du förtjänar, eller så är du bara - precis som jag - hälsosamt nyfiken på andras liv och leverne. I vilket fall som helst kommer här en rejäl uppdatering för alla er som fortfarande envisas med att följa allt ointressant som händer i mitt liv, och jag varnar känsliga läsare... och hur många blev inte ännu mer intresserade av att läsa vidare nu?

Sedan den 5:e maj har det hänt en hel del (tänker jag för mig själv och funderar på vart jag ska börja) och jag börjar med att kasta en skopa skit på New Yorker för deras kassa rutiner kring sin rekrytering. Jag fick jobbet hos dem av Regionschefen för mellansverige, avsade mig andra tjänster på grund av det och blev sedan meddelad - av någon helt okänd person inom NY - att jag tyvärr inte fick jobbet jag blivit lovad och detta ca 4 veckor efter att de skulle ha hört av sig om när jag skulle påbörjat min utbildning i Stockholm... Jag borde fan maila VD´n i Tyskland... eller åtminstone ge regionschefen en rejäl muskeldödare, he he!

Nåväl, nu har jag i alla fall fått ett nytt jobb som driftansvarig (Norrköping) för ett ganska stort bemanningsföretag som ursprungligen kommer från Norge, men de har ett 20-tal kontor i Sverige och växer i hälsosam takt som det verkar. Känns grymt skönt att få jobba med det jag helst av allt vill jobba med, och på ungefär samma villkor som med Arbetskraft AB - för er som minns den resan... ha ha, det var tider det! Jag återkommer med mer info om jobbet jag fått när jag har det svart på vitt i handen...


Those were the days!

Min broder Johan befinner sig i Libyen för tillfället, men återvänder hem nu i mitten på juli. Skulle ha hämtat honom i Stockholm, men drivremmen på bilen är nästan av och behöver bytas - tillsammans med motorfästen och motorkuddar vilket blir för mycket att göra innan dess. Har iofs lånat hans bil nu och skulle ju kunna brassa upp i den, men får ta upp det med honom i nästa mail. Jag kör alltså Pema-bil nu... Tur att jag ska börja på nya jobbet den förste Augusti :)

I hans senaste rapport från Libyen berättade han att det var 55 grader i skuggan och att de får vit-ljuga om tempen så höjdarna där inte stänger ner arbetet; det får nämligen bara vara 50 grader varmt annars blir det olagligt att jobba enligt Libyisk lag... Inte helt ovettigt får man väl erkänna!

...och här får man veta vart man ska ta vägen vid brand eller annan allvarlig fara:



Passar på att gratta Sandra till att ligga som 6:a på listan över mest länkade bloggar i Sverige! he he. Minns inte i vilken undersökning jag fick den informationen, men det var en offentlig lista över bloggar och till min förvåning stod hennes blogg med där. Hur många unika har du egentligen, Sandra?

Filmtips!

Appoloosa. En grymt välgjord western-rulle för dem som gillar sådana filmer. Kollade även på The Ugly The Bad & The Good (Extended Edition) nyligen och förvånades över hur mycket bättre den var än jag mindes den. Knowing. Spännande sci-fi-rulle med "är-vi-själva-i-universym"-tema. The International. Intressant och genomtänkt intrig, även om det känns lite väl krystat med "en liten grupp mäktiga män"-grejen. Den har ganska god förankring i verkligheten vilket gör att den nog känns lite bättre än vad den egentligen är... Sen är jag inte vidare förtjust i Owen. The 51st State. En gammal goding som alla borde se igen! Vass humor, våld och smart handling! Hell Yeah. Gran Torino. Eastwood´s senaste rulle. Mean old bastard är bara förnamnet och förutom Rorschach i Watchmen vet jag ingen som är så hård som Clintan. Han vill ju förmedla budskap och det gör han, men det känns lite osannolikt att en sån som han skulle vända så tvärt, men det är klart... de har ju bara 2h på sig... Crossing Over. Inget för känsliga personer. En ganska avklädd bild av hur USA hanterar illegala invandrare utan uppehållstillstånd jämte några andra öden som verkligen berör. Mådde ganska dåligt efter den här filmen vilket är ett mycket gott betyg i det här fallet. Producerad för att provocera och beröra publiken! Fantastisk, med undantag av Ford som gör en medioker insatts.

Who´s your daddy!? *asgarv*



Låtar jag har i min bil just nu:



Det var allt för denna gång! Ska kanske bli bättre på att uppdatera bloggen oftare, men med ett stort KANSKE... Hare gött och simma lugnt.

RSS 2.0