Stora Uppdaterings-paketet 5:e maj 2009

Hej alla glada, och sura med för den delen om ni nu är det. Först och främst vill jag presentera min broder Johan som varit i Sibirien och jobbat i tre veckor med att försöka få ryssar att göra det dom ska göra, men snabbare... he he. Verkade vara en omöjlig uppgift från början, men eftersom han är en veteran ur den Fagerströmska klanen klarade han självklart skivan och kom hem både nöjd och glad för några dagar sedan.

 Johan i Sibirien.

Under tiden han var borta så pajade min kära Saab... igen... och denna gång var det generatorn som gick åt skogen. Som tur var kunde jag låna Johans bil eftersom han var bortrest och det gjorde min tillvaro mycket lättare att uthärda... Den som är van att ha bil och plötsligt blir utan vet precis vad jag menar! Som tack för lånet städade jag bilfaan och bytte till sommardäck... Tack också för flaskan med otydbar... text (antar jag) på... ;)  

Min Saab  och Johans Volvo (nytvättad och nästan lika fin som min) ;)

Vi hittade som tur var en begagnad generator och fick dessutom bra garanti på den! Bra skit.

Var på kryssning i helgen med Jens, Sandra och Sara. det var en 24-timmars till Åland och det gick, mot förmodan, ganska lugnt till ändå. Jag och Jens bestämde oss tidigt för att köra 3-delars suit under kvällen och man skulle kunna säga att vi stod ut en smula för det, he he. Vi svidade dock om senare på kvällen till mer standard party-klädsel.

 Jag & Sandra på Cinderella  och bara Sandra vid ett helt annat tillfälle.

Var nere hos Hasse och Christina i deras s.k. kolloni-lott som egentligen är mer av en sommarstuga med sina 24 kvm i undervåning och sovrum där uppe. Micke, min gamla trubadur-partner, kom ner med sin gitarruss och det grillades, spelades gitarr, sjöngs och dracks öl, om än begränsat av det sistnämnda tyvärr... i väntan på en bättre dag för sådana aktiviteter vilket inte borde dröja allt för länge... eller??

 Hasse  Micke  och Charlene.

Och så blev jag lite sugen på att leka lite med CS2 och detta blev resultatet, he he. Photoshop är roligt.

 

Fann ju mig själv på fest för några helger sen också och hade tänkt lägga upp några bilder, men istället för att lägga upp 7 kort från 7 olika hörn av den lägenhet vi befann oss i - lägger jag istället upp härskar-kortet som äger dem alla! ha ha. "One picture to rule them all" 

 Jag & Peisan.

Sen var det ju lägenheten som jag håller på med och som envisas med att, av olika anledningar, inte bli klar exakt när jag vill!? MEN... det är inte långt kvar till mållinjen nu och jag hoppas kunna flytta in inom kort. Lister ska upp, både vid golv och tak, i hela lägenheten och skivan till köket ska sågas upp. Vitvarorna till köket var jag och köpte idag och jag hoppas kunna köra dem imorgon från MediaMarkt till lägenheten i Johans bil (Tack broder).

 Så här ser köket ut just nu  och duschen är installerad!

Sist, men långt ifrån minst, vill jag bara tacka brudarna i köket på SS (he he) ...och Anders såg jag nu också som inte alls jobbar där, men men. Jag får med jämna mellanrum den stora äran att dinera vid personalbordet i matsalen efter lunch-ruschen och det är... nästan.... alltid kanon-god mat. TACK och jag kommer med något onyttigt på fredag till kaffet!

 Från vänster: Ann-Björn, Linkan, Erik och GanJahMan.

Nu har jag inget mer att skriva om just nu och dessutom orkar jag inte mer. Ha det bra alla jävlar och LÄMNA FÖR FAN EN KOMMENTAR NÄR NI ÄNDÅ SUTTIT OCH AVNJUTIT ALLT MITT SLIT MED DETTA INLÄGG!!!

Peace! ...och glöm inte... Carpe Diem, idioter! Vem fan vet vad som händer imorgon!? ;)

RSS 2.0